. Pasir Keramik Bunder kanggo Pengecoran - Shenghuo

Pasir Keramik Bunder kanggo Pengecoran

Katrangan singkat:

Pasir Keramik Pengecoran, kanthi teknis dijenengi "Sintered Ceramic Sand for Foundry", uga dijenengi minangka ceramsite, ceramcast, minangka bentuk butir bunder buatan sing digawe saka bauksit calcined.Isi utama yaiku aluminium oksida lan Silicon oksida.Wedhi keramik, nduweni sifat sing luwih apik tinimbang wedhi silika kanggo entuk kinerja sing luwih apik ing pengecoran.Nduwe refractoriness dhuwur, expansion termal sethitik, koefisien sudut apik, flowability banget, resistance dhuwur kanggo nyandhang, tresna lan kejut termal, tingkat reclamation dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

Properti Pasir Keramik

Komponen Kimia Utama Al₂O₃≥53%, Fe₂O₃<4%, TiO₂<3%, SiO₂≤37%
Bentuk gandum Bunder
Koefisien Sudut ≤1.1
Ukuran Partikel 45μm -2000μm
Refractoriness ≥1800 ℃
Akeh Kapadhetan 1,5-1,6 g/cm3
Ekspansi Termal (RT-1200 ℃) 4.5-6.5x10-6/k
warna pasir
PH 6.6-7.3
Komposisi Mineral Mullite + Corundum
Biaya Asam <1 ml/50 g
LOI <0,1%
Pasir Keramik Bulat kanggo Pengecoran (1)
Pasir Keramik Bulat kanggo Pengecoran (3)
Pasir Keramik Bulat kanggo Pengecoran (2)
Pasir Keramik Bulat kanggo Pengecoran (4)

Kaluwihan

● Pasir Ijo.AMAN kanggo lingkungan dibandhingake karo silika (silicosis) lan wedhi zirkon
● High refractoriness (> 1800 ° C), bisa digunakake kanggo casting macem-macem bahan.Ana uga ora perlu nggunakake macem-macem jinis wedhi miturut materi.
● Tingkat reklamasi dhuwur.Reklamasi termal lan mekanik.Nawakake umur kerja sing luwih dawa lan nyuda panggunaan pasir.
● Collapsibility dhuwur.Sintered Keramik wedhi wangun bunder dibandhingake karo sudhut shaped pari-parian ngidini kanggo misahake luwih gampang saka bagean cast lan apik collapsibility asil kethokan ngisor lan casting efficiency.
● Fluiditas lan efisiensi ngisi sing apik amarga bentuke bunder.
● expansion Thermal ngisor lan konduktivitas Thermal.Dimensi casting luwih akurat lan konduktivitas luwih murah nyedhiyakake kinerja cetakan sing luwih apik.
● Kapadhetan akeh ngisor.Minangka wedhi Keramik Ponggawa kira-kira setengah cahya minangka nggabungke wedhi Keramik (werni werni ireng), zircon lan chromite, iku bisa nguripake metu bab kaping pindho jumlah cetakan saben bobot unit.Uga bisa ditangani kanthi gampang, ngirit tenaga kerja lan biaya transfer tenaga.Nanging, manungsa waé kudu diwenehi jumlah tambahan binder.
● Mbutuhake 40-50% resin kurang.
● Castings sing ditutupi karo sethitik utawa ora nutupi.
● Bisa digunakake minangka wedhi siji.
● Pasokan stabil.Kapasitas taunan 200.000 MT kanggo njaga pasokan sing cepet lan stabil.

Aplikasi

Minangka materi netral, wedhi keramik KAIST ditrapake kanggo resin asam lan alkali.

Bisa digunakake kanthi akeh kanggo casting wesi, baja cast lan logam nonferrous, kayata casting umpluk ilang, wedhi ditutupi, wedhi resin, kothak inti kadhemen, casting tliti, lan printing 3D.

Bagéyan saka Distribusi ukuran partikel

Distribusi ukuran partikel bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

bolong

20 30 40 50 70 100 140 200 270 Pan AFS

μm

850 600 425 300 212 150 106 75 53 Pan  
Kode 20/40 15-40 30-55 15-35 ≤5             20±5
30/50 ≤1 25-35 35-50 15-25 ≤10 ≤1         30±5
40/70   ≤5 20-30 40-50 15-25 ≤8 ≤1       43±3
70/40   ≤5 15-25 40-50 20-30 ≤10 ≤2       46±3
50/100     ≤5 25-35 35-50 15-25 ≤6 ≤1     50±3
100/50     ≤5 15-25 35-50 25-35 ≤10 ≤1     55±3
70/140       ≤5 25-35 35-50 8-15 ≤5 ≤1   65±4
140/70       ≤5 15-35 35-50 20-25 ≤8 ≤2   70±5
100/200         ≤10 20-35 35-50 15-20 ≤10 ≤2 110±5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita