. Sintered wedhi Keramik kanggo pengecoran karo kothak inti kadhemen - Shenghuo

Pasir Keramik Sintered kanggo pengecoran karo kothak inti kadhemen

Katrangan singkat:

Cara kothak kadhemen nuduhake proses mbentuk wedhi resin sing katalis / hardened dening ndamu ing gas utawa aerosol, lan kawangun langsung ing suhu kamar.Cara sing umum yaiku metode triethylamine, sing nggunakake resin fenolik-urethane lan dikerasake kanthi ngetokake gas trietilamin.Karakteristik proses iki yaiku: wedhi inti bisa digunakake kanggo wektu sing suwe, wektu cetakan cetakan cendhak, efisiensi produksi dhuwur, lan konsumsi energi kurang.


Detail Produk

Tag produk

Cara kothak kadhemen nuduhake proses mbentuk wedhi resin sing katalis / hardened dening ndamu ing gas utawa aerosol, lan kawangun langsung ing suhu kamar.Cara sing umum yaiku metode triethylamine, sing nggunakake resin fenolik-urethane lan dikerasake kanthi ngetokake gas trietilamin.Karakteristik proses iki yaiku: wedhi inti bisa digunakake kanggo wektu sing suwe, wektu cetakan cetakan cendhak, efisiensi produksi dhuwur, lan konsumsi energi kurang.

Casting mesin Diesel, kayata blok silinder, kepala silinder, pipa intake lan exhaust, lan liya-liyane, sawetara duwe wangun inti sing kompleks lan area salib sebagean cilik, sing rawan nembak palsu, fraktur, lan liya-liyane, utawa vena katon ing casting amarga expansion gedhe saka wedhi silika.Kemungkinan cacat kayata wedhi lengket lan pori-pori uga relatif dhuwur.

Pasir-keramik-sinter-kanggo-pengecoran-karo-kotak-inti-dingin-(4)
Pasir-keramik-sinter-kanggo-pengecoran-karo-kotak-inti-dingin-(5)

Nggunakake wedhi keramik utawa nyampur wedhi keramik lan wedhi silika kanthi proporsi, jumlah resin sing ditambahake dikurangi 20-30%, lan cacat ing ndhuwur wis saya apik.Ing wektu sing padha, inti wedhi nduweni collapsibility sing apik, sing nyuda beban kerja pembersihan casting.Akibaté, liyane lan liyane mesin diesel casting foundries wis diadopsi teknologi kothak inti kadhemen wedhi Keramik.

Properti Pasir Keramik

Komponen Kimia Utama Al₂O₃≥53%, Fe₂O₃<4%, TiO₂<3%, SiO₂≤37%
Bentuk gandum Bunder
Koefisien Sudut ≤1.1
Ukuran Partikel 45μm -2000μm
Refractoriness ≥1800 ℃
Akeh Kapadhetan 1,5-1,6 g/cm3
Ekspansi Termal (RT-1200 ℃) 4.5-6.5x10-6/k
warna pasir
PH 6.6-7.3
Komposisi Mineral Mullite + Corundum
Biaya Asam <1 ml/50 g
LOI <0,1%

Dibandhingake karo asil tes wedhi mentah liyane saka proses kothak Dingin

Pasir Mentahan Resin Tambah. 2h Kekuwatan Tarik Evolusi Gas
Pasir Keramik Sintered 1,5% 2,098 MPa 10,34 ml/g
Pasir Digosok 1,5% 1,105 MPa 13,4 ml/g
Pasir Bakar 1,5% 1,088 MPa 12,9 ml/g
Pasir Keramik Sintered + Pasir Scrubbed 1,5% 1,815 MPa 12,5 ml/g
Pasir Keramik Sinter + Pasir Bakar 1,5% 1,851 MPa 12,35 ml/g
Pasir Kromit + Pasir Gosok 1,5% 0,801 MPa 10,85 ml/g
Pasir Kromit + Pasir Bakar 1,5% 0,821 MPa 10,74 ml/g

Dibandhingake karo Castings tingkat cacat proses kothak Cold

Pasir Mentahan vena Inti Rusak Sinter keselak Total
Pasir Keramik Sintered 0% 2% 0% 0 2%
Pasir Digosok 28% 12% 4% 3% 47%
Pasir Bakar 24% 10% 3% 2% 39%
Pasir Keramik Sintered + Pasir Scrubbed 12% 4% 1% 2% 19%
Pasir Keramik Sinter + Pasir Bakar 7% 3% 2% 2% 14%
Pasir Kromit + Pasir Gosok 13% 6% 5% 4% 28%
Pasir Kromit + Pasir Bakar 12% 4% 2% 2% 20%

Bagéyan saka Distribusi ukuran partikel

Distribusi ukuran partikel bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

bolong

20 30 40 50 70 100 140 200 270 Pan AFS

μm

850 600 425 300 212 150 106 75 53 Pan  
Kode 40/70   ≤5 20-30 40-50 15-25 ≤8 ≤1       43±3
70/40   ≤5 15-25 40-50 20-30 ≤10 ≤2       46±3
50/100     ≤5 25-35 35-50 15-25 ≤6 ≤1     50±3
100/50     ≤5 15-25 35-50 25-35 ≤10 ≤1     55±3
70/140       ≤5 25-35 35-50 8-15 ≤5 ≤1   65±4
140/70       ≤5 15-35 35-50 20-25 ≤8 ≤2   70±5
100/200         ≤10 20-35 35-50 15-20 ≤10 ≤2 110±5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita