. Resin dilapisi wedhi keramik - Shenghuo

Pasir keramik dilapisi resin

Katrangan singkat:

Pasir keramik sing disinter yaiku pasir pengecoran bola buatan sing dikembangake dening SHXK.Nduwe refractoriness dhuwur (> 1800 ° C), koefisien sudut cilik (<1.1, kira-kira bunder), konsumsi asam sing sithik (bahan netral), isi pengikat sing kurang (pengurangan 30% isi binder), lan partikel kekuatan dhuwur, non-breaking lan karakteristik liyane, cocok kanggo wedhi casting (molding wedhi, wedhi inti), ditutupi wedhi, V cara casting, ilang umpluk casting (kapenuhan wedhi), nutupi pengecoran (wêdakakêna wedhi Keramik), printing 3D lan pangolahan casting liyane.Wedhi pengecoran sing ijo lan ramah lingkungan.


Detail Produk

Tag produk

Pasir keramik sing disinter yaiku pasir pengecoran bola buatan sing dikembangake dening SHXK.Nduwe refractoriness dhuwur (> 1800 ° C), koefisien sudut cilik (<1.1, kira-kira bunder), konsumsi asam kurang (bahan netral), isi binder kurang (30% abang ing isi binder), lan partikel kekuatan dhuwur, non-bejat lan karakteristik liyane, cocok kanggo wedhi casting (molding wedhi, wedhi inti) , wedhi ditutupi, V cara casting, ilang casting umpluk (kapenuhan wedhi), nutupi pengecoran (wêdakakêna wedhi Keramik), printing 3D lan pangolahan casting liyane.Wedhi pengecoran sing ijo lan ramah lingkungan.

Bagéyan saka wedhi Keramik digunakake ing wedhi ngecor lan wedhi inti kanggo nggawe jamur Nihan lan Nihan inti duwe sifat resistance suhu dhuwur, expansion kurang, gampang ambruk, lan output gas kurang, kang èfèktif bisa nyegah cacat expansion ing casting.Kanggo inti karo wangun utamané Komplek, bisa menehi hasil karo masalah sing wedhi shooting ora gampang kompak.

wedhi Keramik Full digunakake kanggo nggawe wedhi ditutupi, lan digunakake maneh bola-bali sawise reclamation, kang bisa èfèktif nambah kualitas lan efficiency produksi castings, ngurangi tingkat scrape castings lan biaya produksi Enterprises, biaya nggunakake long-term luwih murah tinimbang sing. pasir silika.Mulane, ing taun-taun pungkasan, meh kabeh tanduran pasir sing dilapisi skala gedhe nggunakake pasir keramik minangka pasir mentah kanggo ngasilake pasir sing dilapisi.

Kaluwihan

● Resin ditutupi wedhi keramik karo resistance suhu super dhuwur, resistance kuwat kanggo kakiyatan ewah-ewahan bentuk, inflasi kurang, évolusi gas kurang, kanggo ketemu syarat khusus pelanggan.

● Kemampuan ngisi fluiditas sing apik, cetakan non-stick, ditrapake kanggo proses nggawe inti buatan.

● Super resistance suhu dhuwur bisa supaya casting cacat kayata kobong wedhi, lumahing melu, veining, lampu kilat peserta lan kokain.

Aplikasi

Blok silinder mesin, kepala silinder, ring piston, segel oli, pegas lantai.

Baja tahan karat cilik lan medium, cangkang casting baja, mati-inti.

Digunakake ing cetakan cangkang turbin gedhe, gearbox kacepetan 6-8, bagean utama cakram rem otomatis.

Blok Muti-silinder (inti tipe flip kosong), pipa knalpot lan bronkus.

Camshaft, segel lenga, wadhah sudhut cangkang.

Kabeh jinis standar dhuwur, syarat dhuwur, proses angel casting wedhi ditutupi.

Resin-dilapisi-keramik-pasir-5
Resin-dilapisi-keramik-pasir-4
Resin-dilapisi-keramik-pasir-2
Resin-dilapisi-keramik-pasir-7
Resin-dilapisi-keramik-pasir-6
Resin-dilapisi-keramik-pasir-3

Bagéyan saka Distribusi ukuran partikel

Distribusi ukuran partikel bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

bolong

20 30 40 50 70 100 140 200 270 Pan AFS

μm

850 600 425 300 212 150 106 75 53 Pan  
kode 40/70   ≤5 20-30 40-50 15-25 ≤8 ≤1       43±3
70/40   ≤5 15-25 40-50 20-30 ≤10 ≤2       46±3
50/100     ≤5 25-35 35-50 15-25 ≤6 ≤1     50±3
100/50     ≤5 15-25 35-50 25-35 ≤10 ≤1     55±3
70/140       ≤5 25-35 35-50 8-15 ≤5 ≤1   65±4
140/70       ≤5 15-35 35-50 20-25 ≤8 ≤2   70±5
100/200         ≤10 20-35 35-50 15-20 ≤10 ≤2 110±5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita