Keuntungan pasir Keramik Kaist dibandhingake karo jinis pasir liyane

Perbandingan komposisi kimia

Al2O3

SiO2

Fe2O3

TiO2

Pasir Keramik Lebur (ireng)

72,73%

19,67%

2,28%

1,34%

Cerabeads

60,53%

31,82%

2,07%

2,74%

Pasir Keramik Sintered Kaist

57,27%

32,74%

2,73%

2,82%

Pasir Keramik liyane

52,78%

38,23%

2,49%

1,68%

pasir kalsinasi (pasir silika)

3,44%

90,15%

0,22%

0,14%

Perbandingan sifat fisik lan kimia

Kapadhetan akeh (g/cm3)

Refractoriness (℃)

Koefisien ekspansi termal (20-1000 ℃) (10/℃)

Koefisien sudut

Ignition loss (%)

Pasir Keramik Lebur (ireng)

1.83

> 1800

<6

<1.06

<0.1

Cerabeads

1.72

1825

4.5-6.5

<1.15

<0.1

Pasir Keramik Sintered Kaist

1.58

> 1800

4.5-6.5

<1.1

<0.1

Pasir Keramik liyane

1.53

> 1750

4.5-6.5

<1.15

<0.1

pasir kalsinasi (pasir silika)

1.59

1450

20

<1.30

<0.1

Perbandingan indeks pasir dilapisi saka macem-macem pasir

Kekuatan tarik panas (MPa)

Kekuatan tarik (MPa)

Suhu dhuwur lan wektu tekanan (1000 ℃) (S)

Breathability

(Pa)

Kapadhetan akeh (g/cm3)

Laju ekspansi linier (%)

Pasir Keramik Lebur (ireng)

2.1

7.3

55

140

1.79

0.08

Cerabeads

1.8

6.2

105

140

1.68

0.10

Pasir Keramik Sintered Kaist

2.0

6.6

115

140

1.58

0.09

Pasir Keramik liyane

1.8

5.9

100

140

1.52

0.12

pasir kalsinasi (pasir silika)

2.0

4.8

62

120

1.57

1.09

Wigati: Model resin lan jumlah sing ditambahake padha, lan pasir mentah yaiku model 70/140 (sekitar AFS65), lan kondisi lapisan sing padha.

Tes reklamasi termal

Pasir Keramik Lebur (ireng)

Cerabeads

Pasir Keramik Sintered Kaist

mentahan

wedhi

 gambar2

gambar3

gambar4

10

Wektu

dibalekake maneh

 gambar5

 gambar6

gambar7

Werna mboko sithik dadi luwih entheng, luwih peteng, putih lan kuning;partikel gedhe duwe bolongan, lan partikel bubuk cilik duwe adhesi.

Werna mboko sithik dadi luwih entheng lan kuning;ora ana owah-owahan sing katon (mung ana bolongan ing partikel gedhe).

Werna dadi kuning sawise dipanggang, lan ora ana owah-owahan sing jelas.

Adhedhasar analisis komparatif data tes ing ndhuwur, kita nggawe kesimpulan ing ngisor iki:
①Pasir Keramik Gabungan (ireng), Cerabeads, Pasir Keramik Sintered Kaist, lan pasir keramik sinter liyane kabeh bahan refraktori aluminosilikat.Dibandhingake karo pasir calcined (pasir silika), nduweni kaluwihan saka refractoriness dhuwur, expansion termal kurang, koefisien sudut cilik, lan permeabilitas online apik.;
②Kepadhetan akeh pasir Keramik Sintered Kaist cedhak karo pasir silika, sing luwih entheng tinimbang pasir Keramik Fused lan Cerabeads.Ing bobot sing padha, jumlah wedhi Keramik Sintered Kaist sing digunakake dening pelanggan kanggo nggawe inti luwih akeh tinimbang wedhi Keramik Fused lan Cerabeads;
③Liwat perbandingan indeks wedhi sing dilapisi Resin, kita nemokake manawa pasir Keramik Sintered Kaist nduweni kinerja komprehensif sing paling apik, mung nomer loro tinimbang pasir Keramik Fused ing kinerja kekuatan, nanging wektu tahan suhu lan tekanan dhuwur luwih saka kaping pindho saka pasir Keramik Fused, kang temenan efek ing mecahaken masalah inti cilik rusak intine.
④Indeks pasir dilapisi Resin saka pasir Keramik Sintered Kaist luwih jelas tinimbang pasir sing dikalsinasi (pasir silika).Panggunaan pasir Keramik Sintered Kaist ing indeks sing padha bisa nyuda jumlah resin sing ditambahake, nyederhanakake jinis pasir sing dilapisi Resin asli, lan mbantu para pelanggan nambah lingkungan produksi lan manajemen Situs produksi;
Liwat tes reklamasi termal pasir Keramik, Cerabeads, lan wedhi Keramik Kaist, Kita nemokake manawa wedhi Keramik Fused bakal duwe pori-pori gedhe lan ikatan partikel cilik, sing bakal nambah jumlah resin nalika dilapisi maneh, nalika Cerabeads lan Kaist Keramik wedhi ora owah-owahan ketok, supaya padha luwih cocok kanggo regenerasi lan daur ulang.


Wektu kirim: Dec-31-2021