Cerabeads China kanggo casting cetakan cangkang

Jeneng Casting:508 Basis mesin

Casting bobot:150Kg

Bahan:QT450-10

Suhu tuang:1420-1440 ℃

Proses Kerja

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-jamur-casting-11
China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(1)
China-cerabeads-kanggo-Cangkang-jamur-casting-(2)
China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(3)

Gawe inti

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(4)

Kothak sing ditutup

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(5)

Kothak sing ditutup

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(6)

Pasang cangkir pouring

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(7)

tuang

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-jamur-casting-(8)

tuang

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-jamur-casting-(9)

mbukak kothak

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(10)

mbukak kothak

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(11)

mbukak kothak

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(12)

Mbusak cetakan

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(13)

Mbusak cetakan

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(14)

Mbusak cetakan

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(15)

Kadhemen cetakan

Bandingake karo pasir silika

2.1 Indeks perbandingan pasir dilapisi cetakan cangkang

Tiki Item

Spasir ilica

Pasir Keramik

Kekuwatan lentur panas (MPa)

2.3

2.0

Kekuwatan tarik suhu kamar (MPa)

4.5

5.3

Titik lebur (℃)

96

96

Evolusi gas (ml/g)

15.2

12.1

LOI(%))

2.88

2.21

Ambegan (Pa)

130

150

Ukuran partikel (AFS)

64.3

66.2

Suhu dhuwur lan wektu tekanan (S)

83

98

Kapadhetan Massal (g/cm3)

1.55

1.57

tingkat ekspansi linier (%)

1.05

0.10

2.2 Perbandingan casting

Hkekuatan igh pasir silika total digawe 21 pcs coran, rong pcs scrap casting amarga inti pasir retak lan leleh penetrasi wesi,tingkat kethokan punika 9,5%.Pasir Keramik total digawe 14 pcs casting, ora ana kethokan.

China-cerabeads-kanggo-cangkang-cetakan-casting-(16)
China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(17)

Casting kethokan

Rincian

Pasir silika berkekuatan tinggi (p):Rampung permukaan sing ora apik saka casting lan cacat veining ing tembok njero
Pasir Keramik Kaist (t):Tembok njero permukaan casting relatif Gamelan, tanpa cacat kayata veining

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-jamur-casting-(18)

Pasir silika berkekuatan tinggi

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(22)
China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(19)

Pasir Keramik Kaist

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(23)

Pasir Keramik Kaist

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(20)

Pasir silika berkekuatan tinggi

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(24)

Pasir silika berkekuatan tinggi

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(26)

Pasir silika berkekuatan tinggi

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-cetakan-casting-(21)

Pasir silika berkekuatan tinggi

China-cerabeads-kanggo-Cangkang-jamur-casting-(25)

Pasir silika berkekuatan tinggi

China-cerabeads-kanggo-cangkang-cetakan-casting-(27)

Pasir Keramik Kaist

Kesimpulan

Ing Shell cetakan ditutupi wedhi casting, mbandhingaké karo kekuatan dhuwur silika wedhi, Kaist Keramik pengecoran wedhi nduweni kaluwihan saka kekuatan dhuwur, évolusi gas kurang, permeabilitas online apik, wektu resistance suhu dhuwur dawa, expansion kurang, etc., iku castings ora scrapped , Rampung lumahing wis apik Ngartekno, lan veining cacat rampung apik.


Wektu kirim: Dec-30-2021