Sifat pasir keramik

Wedhi pengecoran keramik, uga dijenengi minangka ceramsite, cerabeads, minangka pengecoran wedhi bal buatan sing apik.Dibandhingake karo wedhi Silika, nduweni refractoriness dhuwur, expansion termal sethitik, koefisien sudut apik, flowability banget, resistance dhuwur kanggo nyandhang, tingkat reclamation dhuwur, bisa nyuda tambahan resin lan jumlah lapisan, nambah castings ngasilaken.

gambar1

Kaist Keramik wedhi pengecoran wis Highly biaya-efektif ing wedhi ngecor pengecoran.

gambar2

Pasir keramik ing mikroskop elektron scan

gambar3

Pasir keramik ing mikroskop optik

Fitur pasir pengecoran Keramik Kaist

● Distribusi ukuran gandum sing stabil lan permeabilitas udara

● Refractoriness dhuwur (>1800°C)

● Resistance dhuwur kanggo nyandhang, tresna lan kejut termal

● Tingkat reklamasi dhuwur

● Collapsibility dhuwur.

● sethitik expansion termal

● Fluiditas lan efisiensi ngisi sing apik amarga bentuke bunder

Informasi produk

Komponen Kimia Utama Al₂O₃≥53%, Fe₂O₃<4%, TiO₂<3%, SiO₂≤37%
Bentuk gandum Bunder
Koefisien Sudut ≤1.1
Ukuran Partikel 45μm -2000μm
Refractoriness ≥1800 ℃
Akeh Kapadhetan 1,45-1,6 g / cm3
Ekspansi Termal (RT-1200 ℃) 4.5-6.5x10-6/k
warna pasir
PH 6.6-7.3
Komposisi Mineral Mullite + Corundum
Biaya Asam <1 ml/50 g
LOI <0,1%

Bagéyan saka Distribusi ukuran partikel

Distribusi ukuran partikel bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

bolong

20 30 40 50 70 100 140 200 270 Pan AFS

μm

850 600 425 300 212 150 106 75 53 Pan  
Kode 20/40 15-40 30-55 15-35 ≤5             20±5
30/50 ≤1 25-35 35-50 15-25 ≤10 ≤1         30±5
40/70   ≤5 20-30 40-50 15-25 ≤8 ≤1       43±3
70/40   ≤5 15-25 40-50 20-30 ≤10 ≤2       46±3
50/100     ≤5 25-35 35-50 15-25 ≤6 ≤1     50±3
100/50     ≤5 15-25 35-50 25-35 ≤10 ≤1     55±3
70/140       ≤5 25-35 35-50 8-15 ≤5 ≤1   65±4
140/70       ≤5 15-35 35-50 20-25 ≤8 ≤2   70±5
100/200         ≤10 20-35 35-50 15-20 ≤10 ≤2 110±5

Wektu kirim: Dec-31-2021