pasir Keramik kanggo Ora Panggang Sand Casting

Wedhi Keramik kanggo casting wedhi No-bake punika wangun bundher karo koefisien amba kurang.Jumlah pengikat resin sing dibutuhake luwih murah kanthi nggunakake pasir keramik.Wangun werni wedhi keramik ndadekake fluidity apik, sing trep kanggo mesin penembake inti kanggo njupuk wedhi.Cerasand nduweni sifat sing luwih apik tinimbang wedhi kuarsa ing pengecoran.Nduwe refractoriness dhuwur, expansion termal sethitik, koefisien sudut apik, flowability banget, resistance dhuwur kanggo nyandhang, tresna lan kejut termal, tingkat reclamation dhuwur.

Kaluwihan

● flowability apik lan koefisien angularity kurang amarga wangun werni saka wedhi Keramik.Nalika nggarap penembake inti, pasir gampang pindhah menyang sudhut cilik.Mangkono, bakal entuk permukaan casting sing luwih alus.

● Umume isi kimia pasir keramik yaiku Al2O3 lan SiO2.Nduwe kemampuan anti-termal sing dhuwur nganti 1800 ℃.Ora ana asam utawa alkali ing pasir.Dadi ora bakal reaksi karo resin utawa baja molten.Fitur kasebut bisa nambah kualitas permukaan casting.

● Distribusi ukuran partikel dikontrol dening proses sieving.Pasir Keramik minangka wedhi pengecoran gawean, supaya kita bisa ngontrol distribusi ukuran partikel kanggo syarat pelanggan.Lan luwih sithik denda ing pasir.

● Tingkat reklamasi dhuwur.Reklamasi termal lan mekanik.Nawakake umur kerja sing luwih dawa lan nyuda panggunaan pasir.

● Collapsibility dhuwur.Sintered Keramik wedhi wangun bunder dibandhingake karo sudhut shaped pari-parian ngidini kanggo misahake luwih gampang saka bagean cast lan apik collapsibility asil kethokan ngisor lan casting efficiency.

● expansion Thermal ngisor lan konduktivitas Thermal.Dimensi casting luwih akurat lan konduktivitas luwih murah nyedhiyakake kinerja cetakan sing luwih apik.

● Kapadhetan akeh ngisor.Minangka wedhi Keramik Ponggawa kira-kira setengah cahya minangka nggabungke wedhi Keramik (werni werni ireng), zircon lan chromite, iku bisa nguripake metu bab kaping pindho jumlah cetakan saben bobot unit.Uga bisa ditangani kanthi gampang, ngirit tenaga kerja lan biaya transfer tenaga.Nanging, manungsa waé kudu diwenehi jumlah tambahan binder.

● Mbutuhake resin 30-50% kurang saka wedhi silika utawa wedhi kuarsa.

● Castings sing ditutupi karo sethitik utawa ora nutupi.

● Bisa digunakake minangka pasir siji.

● Pasokan stabil.Kapasitas taunan 200.000 MT kanggo njaga pasokan sing cepet lan stabil.

Bagéyan saka Distribusi ukuran partikel

Distribusi ukuran partikel bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

bolong

20 30 40 50 70 100 140 200 270 Pan AFS

μm

850 600 425 300 212 150 106 75 53 Pan  
Kode 30/50 ≤1 25-35 35-50 15-25 ≤10 ≤1         30±5
40/70   ≤5 20-30 40-50 15-25 ≤8 ≤1       43±3
70/40   ≤5 15-25 40-50 20-30 ≤10 ≤2       46±3
50/100     ≤5 25-35 35-50 15-25 ≤6 ≤1     50±3
100/50     ≤5 15-25 35-50 25-35 ≤10 ≤1     55±3
70/140       ≤5 25-35 35-50 8-15 ≤5 ≤1   65±4

Aplikasi

● Bisa nganggo resin kayata tungku, Alkaline-phenolic, kaca banyu.

● baja cast alloy dhuwur lan baja karbon.

● bagean tutup baja karbon Low lan stainless steel.

● Baja tahan karat, baja mangan, besi tuang kromium dhuwur.

gambar2
gambar1
Pasir-keramik-kanggo-No-Panggang-Pasir-Casting-(2)
Pasir-keramik-kanggo-No-Panggang-Pasir-Casting-(8)
Pasir-keramik-kanggo-No-Panggang-Pasir-Casting-(3)
Pasir-keramik-kanggo-No-Panggang-Pasir-Casting-(7)
Pasir-keramik-kanggo-No-Panggang-Pasir-Casting-(4)
Pasir-keramik-kanggo-No-Panggang-Pasir-Casting-(9)
Pasir-keramik-kanggo-No-Panggang-Pasir-Casting-(10)
Pasir-keramik-kanggo-No-Panggang-Pasir-Casting-(6)
Pasir-keramik-kanggo-No-Panggang-Pasir-Casting-(5)

Wektu kirim: Dec-30-2021