. wedhi Golden kanggo wedhi ngecor casting - Shenghuo

Pasir emas kanggo pengecoran pasir

Katrangan singkat:

Foundry Keramik Sand, teknis dijenengi minangka "Sintered Keramik Sand for Foundry", uga dijenengi minangka ceramsite, ceramcast, padha karo cerabeads, sawetara negara uga dijenengi Golden Sand, Ponggawa wangun spherical gandum apik kang digawe saka calcined bauksit.Isi utama yaiku aluminium oksida lan Silicon oksida.Wedhi keramik, nduweni sifat sing luwih apik tinimbang wedhi silika kanggo entuk kinerja sing luwih apik ing pengecoran.Nduwe refractoriness dhuwur, expansion termal sethitik, koefisien sudut apik, flowability banget, resistance dhuwur kanggo nyandhang, tresna lan kejut termal, tingkat reclamation dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

Foundry Keramik Sand, teknis dijenengi minangka "Sintered Keramik Sand for Foundry", uga dijenengi minangka ceramsite, cerabeads, ceramcast, sawetara negara uga dijenengi Golden Sand, iku wangun glepung bunder Ponggawa apik kang digawe saka bauksit calcined.Isi utama yaiku aluminium oksida lan Silicon oksida.Wedhi keramik, nduweni sifat sing luwih apik tinimbang wedhi silika kanggo entuk kinerja sing luwih apik ing pengecoran.Nduwe refractoriness dhuwur, expansion termal sethitik, koefisien sudut apik, flowability banget, resistance dhuwur kanggo nyandhang, tresna lan kejut termal, tingkat reclamation dhuwur.

Properti Pasir Keramik

Komponen Kimia Utama Al₂O₃≥53%, Fe₂O₃<4%, TiO₂<3%, SiO₂≤37%
Bentuk gandum Bunder
Koefisien Sudut ≤1.1
Ukuran Partikel 45μm -2000μm
Refractoriness ≥1800 ℃
Akeh Kapadhetan 1,5-1,6 g/cm3
Ekspansi Termal (RT-1200 ℃) 4.5-6.5x10-6/k
warna pasir
PH 6.6-7.3
Komposisi Mineral Mullite + Corundum
Biaya Asam <1 ml/50 g
LOI <0,1%

Kaluwihan

Wedhi pengecoran keramik Kaist kira-kira setengah entheng kaya zirkon lan kromit, kira-kira katelu minangka entheng kaya wedhi keramik sing digabung.Dibandhingake karo wedhi alam lan media pengecoran liyane (materi kasebut bisa ngasilake kira-kira kaping pindho jumlah cetakan saben unit bobot).Wedhi pengecoran keramik Kaist bisa ngirim paket cetakan lan inti kanthi macem-macem keuntungan sing kalebu paket pengecoran pasir kanthi kekuatan sing luwih dhuwur, kanthi resistensi panas sing dhuwur, ekspansi termal sing kurang, resolusi bagian pungkasan sing luwih apik lan permukaan sing luwih alus.Uga bisa ditangani kanthi gampang, ngirit tenaga kerja lan biaya transfer tenaga.Nanging, pabrikan menehi saran kanggo menehi perhatian marang jumlah tambahan binder.

Aplikasi

Minangka materi netral, wedhi keramik KAIST ditrapake kanggo resin asam lan alkali.

Bisa digunakake kanthi akeh kanggo casting wesi, baja cast lan logam nonferrous, kayata casting umpluk ilang, wedhi ditutupi, wedhi resin, kothak inti kadhemen, casting tliti, lan printing 3D.

Pasir-emas-kanggo-cetakan-pasir-(6)

Aplikasi

Pasir-emas-kanggo-cetakan-pasir-(3)

Packing lan Pangiriman

Pasir-emas-kanggo-cetakan-pasir-(4)

Packing lan Pangiriman

Bagéyan saka Distribusi ukuran partikel

Distribusi ukuran partikel bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

bolong

20 30 40 50 70 100 140 200 270 Pan AFS

μm

850 600 425 300 212 150 106 75 53 Pan
Kode 20/40 15-40 30-55 15-35 ≤5 20±5
30/50 ≤1 25-35 35-50 15-25 ≤10 ≤1 30±5
40/70 ≤5 20-30 40-50 15-25 ≤8 ≤1 43±3
70/40 ≤5 15-25 40-50 20-30 ≤10 ≤2 46±3
50/100 ≤5 25-35 35-50 15-25 ≤6 ≤1 50±3
100/50 ≤5 15-25 35-50 25-35 ≤10 ≤1 55±3
70/140 ≤5 25-35 35-50 8-15 ≤5 ≤1 65±4
140/70 ≤5 15-35 35-50 20-25 ≤8 ≤2 70±5
100/200 ≤10 20-35 35-50 15-20 ≤10 ≤2 110±5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita