Hubungi Kita

Hebei Shenghuo New Material Technology Co., Ltd.

BUTUH BANTUAN?

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

KONTAK KAMI

Mungguh lulus standar ISO9001 lan ISO14001, perusahaan ngontrol tes-tracing saka bahan mentah kanggo produk final kanggo éling produksi ijo lan Manufaktur ramah lingkungan.Sistem data amba diadegaké kanggo njlèntrèhaké syarat pelanggan babagan kualitas lan sapiturute ing file supaya bisa dilacak kanggo layanan sing luwih disesuaikan.

alamat_icon_localalamat:Jinan Eco-industrial Park, Handan, Hebei, China
email   E-mail: andy@sinoceramsite.com
telpon  Telpon/WhatsApp:+86 15188847820

24 Jam Online