. Bubuk pasir keramik - Shenghuo

Bubuk pasir keramik

Katrangan singkat:

Kaist Keramik Foundry Sand Powder, uga disebut Keramik Foundry Sand Flour, nuduhake keramik pengecoran wedhi karo ukuran partikel kurang saka 0,075 mm, utawa ngisor bolong 200. Iku asring dipisahake saka partikel keramik sintered utawa khusus selaras kanggo nggunakake khusus tinimbang ngecor lan inti-nggawe.Nduwe sifat sing padha karo Pasir Pengecoran Keramik kanthi ukuran partikel sing luwih alus lan refractoriness dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

Kaist Keramik Foundry Sand Powder, uga disebut Keramik Foundry Sand Flour, nuduhake keramik pengecoran wedhi karo ukuran partikel kurang saka 0,075 mm, utawa ngisor bolong 200. Iku asring dipisahake saka partikel keramik sintered utawa khusus selaras kanggo nggunakake khusus tinimbang ngecor lan inti-nggawe.Nduwe sifat sing padha karo Pasir Pengecoran Keramik kanthi ukuran partikel sing luwih alus lan refractoriness dhuwur.

bubuk-keramik-pasir-(3)
bubuk-keramik-pasir-(2)
bubuk-keramik-pasir-(5)
bubuk-keramik-pasir-(6)

Properti bubuk pasir Keramik

Komponen Kimia Utama Al₂O₃≥53%, Fe₂O₃<4%, TiO₂<3%, SiO₂≤37%
Ukuran Partikel 200 mesh nganti 1000 mesh
Refractoriness ≥1800 ℃

Aplikasi

Umume, Bubuk Pasir Pengecoran Keramik populer digunakake ing lapisan pengecoran lan ing proses percetakan 3D.
1. Aplikasi ing lapisan pengecoran
Bubuk Pasir Foundry Keramik minangka pilihan pengisi lapisan pengecoran sing apik kanggo ukuran partikel sing bisa dikontrol, wangun bunder, titik sintering sing cocog lan titik leleh, konduktivitas termal sing dhuwur, ekspansi termal sing kurang lan reaktivitas minimal menyang macem-macem jinis logam sing dibuwang.Iki minangka pengganti efektif saka bahan sing larang kayata glepung pasir zirkon.
keuntungan:
● Nyegah seng nembus logam lan wedhi burn-on èfèktif.
● Rampung apik saka casting.
● Coatings supaya gampang kanggo aplikasi.(contone: nyikat, nyemplung, ngusap, nyemprot, lsp.)
● permeabilitas banget kanggo supaya bolongan gas saka castings.
● Suda biaya.
● Ramah lingkungan.
2.Aplikasi ing printing 3D
Keramik Foundry Sand Flour bisa diklasifikasikaké menyang "siji" wangun mbagekke bolong, iku rodo cocok ing pangolahan printing 3D.Akeh bagean casting rumit wis diprodhuksi dening 3D karo kualitas sarujuk ing wektu cendhak banget.
keuntungan:
● Flowability banget kanggo mimpin printing gampang.
● Lower binder Kajaba kanggo ngindhari cacat gas saka castings.
● Suda biaya.
● Adapting kanggo akeh jinis casting logam.
● Rampung apik saka casting.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita