. Pasir Keramik kanggo Casting Busa Lost - Shenghuo

Pasir Keramik kanggo Casting Busa Lost

Katrangan singkat:

Wedhi keramik kanggo pengecoran nduweni kinerja nggunakake maneh sing apik: syarat kurang kanggo peralatan perawatan pasir, konsumsi energi sing kurang lan biaya sing murah kanggo perawatan pasir.Tingkat pemulihan pasir tekan 98%, ngasilake kurang sampah casting.Amarga ora ana pengikat, pasir ngisi busa sing ilang nduweni tingkat pemulihan sing luwih dhuwur lan biaya sing luwih murah, tekan 1.0-1.5kg / ton konsumsi pasir saka casting.


Detail Produk

Tag produk

Wedhi keramik kanggo pengecoran nduweni kinerja nggunakake maneh sing apik: syarat kurang kanggo peralatan perawatan pasir, konsumsi energi sing kurang lan biaya sing murah kanggo perawatan pasir.Tingkat pemulihan pasir tekan 98%, ngasilake kurang sampah casting.Amarga ora ana pengikat, pasir ngisi busa sing ilang nduweni tingkat pemulihan sing luwih dhuwur lan biaya sing luwih murah, tekan 1.0-1.5kg / ton konsumsi pasir saka casting.

Ing taun anyar, ilang Enterprises umpluk casting wis kena pengaruh dening akeh faktor, asil ing tingkat qualified kurang saka castings rampung.Antarane wong-wong mau, biaya produksi dhuwur saka casting, tingkat cacat dhuwur lan kualitas kurang wis dadi telung masalah ing Enterprises umpluk casting ilang ing China.Cara ngatasi masalah kasebut lan nambah kinerja biaya produk casting ing wiwitan wis dadi salah sawijining tugas paling dhuwur ing perusahaan pengecoran.Kita kabeh ngerti, pilihan saka wedhi ing proses casting minangka bagéyan wigati saka kabèh proses.Sawise wedhi ora dipilih kanthi bener, bakal mengaruhi kabeh kahanan.Mulane, perusahaan casting umpluk ilang kudu nggawe luwih efforts ing pilihan saka wedhi.

Miturut data sing cocog, paling perusahaan pengecoran wis nambah pilihan saka wedhi, nolak wedhi kuarsa tradisional murah utawa wedhi forsterite, lan nggunakake jinis anyar wedhi keramik pengecoran kanggo nambah masalah casting.Jinis wedhi anyar iki nduweni kaluwihan saka refractoriness dhuwur, fluidity apik, permeabilitas gas dhuwur lan Kapadhetan akeh padha karo wedhi kuarsa.Iku solves cacat ing casting produksi kanggo ombone tartamtu, lan wis akeh ngangap dening industri pengecoran internasional.Telung masalah utama biaya casting, tingkat risak lan kualitas Enterprises casting umpluk ilang wis èfèktif alleviated, lan wedhi Keramik pengecoran uga wis tresna dening akeh Enterprises.

Properti Pasir Keramik

Komponen Kimia Utama Al₂O₃≥53%, Fe₂O₃<4%, TiO₂<3%, SiO₂≤37%
Bentuk gandum Bunder
Koefisien Sudut ≤1.1
Ukuran Partikel 45μm -2000μm
Refractoriness ≥1800 ℃
Akeh Kapadhetan 1.3-1.45g/cm3
Ekspansi Termal (RT-1200 ℃) 4.5-6.5x10-6/k
warna Warna Coklat Tua/Pasir
PH 6.6-7.3
Komposisi Mineral Mullite + Corundum
Biaya Asam <1 ml/50 g
LOI <0,1%

Kaluwihan

● High refractoriness (> 1800 ° C), bisa digunakake kanggo casting macem-macem bahan.Ana uga ora perlu nggunakake macem-macem jinis wedhi miturut materi.

● Tingkat reklamasi dhuwur.Tingkat pemulihan pasir tekan 98%, ngasilake kurang sampah casting.

● Fluiditas lan efisiensi ngisi sing apik amarga bentuke bunder.

● expansion Thermal ngisor lan konduktivitas Thermal.Dimensi casting luwih akurat lan konduktivitas luwih murah nyedhiyakake kinerja cetakan sing luwih apik.

● Kapadhetan akeh ngisor.Minangka wedhi Keramik Ponggawa kira setengah cahya minangka nggabungke wedhi Keramik (werni werni ireng), zircon lan chromite, iku bisa nguripake metu bab kaping pindho jumlah cetakan saben bobot unit.Uga bisa ditangani kanthi gampang, ngirit tenaga kerja lan biaya transfer tenaga.

● Pasokan stabil.Kapasitas taunan 200.000 MT kanggo njaga pasokan sing cepet lan stabil.

Aplikasi

Casting busa ilang.

Keramik-Pasir-kanggo-Casting-Buih-Ilang-(2)
Keramik-Pasir-kanggo-Casting-Buih-Ilang-(3)
Keramik-Pasir-kanggo-Casting-Buih-Ilang-(4)
Keramik-Pasir-kanggo-Lost-Foam-Casting

Bagéyan saka Distribusi ukuran partikel

Distribusi ukuran partikel bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

bolong

20 30 40 50 70 100 140 200 270 Pan AFS

μm

850 600 425 300 212 150 106 75 53 Pan  
Kode 20/40 15-40 30-55 15-35 ≤5             20±5
30/50 ≤1 25-35 35-50 15-25 ≤10 ≤1         30±5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita