. Wedhi pengecoran keramik kanggo proses wedhi ijo - Shenghuo

Pasir pengecoran keramik untuk proses pasir hijau

Katrangan singkat:

Green Sand Castings sing casting digawe nggunakake wedhi udan utawa "pasir ijo" cetakan.Wedhi ora werna ijo lan cetakan ora nggunakake "pasir ijo," watu pasir warna ijo.Tinimbang wedhi diarani "ijo" amarga nduweni kelembapan (kaya kayu ijo) sadurunge pasir garing nalika logam molten diwutahake ing cetakan.


Detail Produk

Tag produk

Green Sand Castings sing casting digawe nggunakake wedhi udan utawa "pasir ijo" cetakan.Wedhi ora werna ijo lan cetakan ora nggunakake "pasir ijo," watu pasir warna ijo.Tinimbang wedhi diarani "ijo" amarga nduweni kelembapan (kaya kayu ijo) sadurunge pasir garing nalika logam molten diwutahake ing cetakan.

Sing menehi kelembapan pasir lan mbantu wedhi tetep bebarengan nalika nggawe cetakan yaiku lempung sing dicampur ing pasir.Lempung bentonit lan wedhi dicampur bebarengan nyedhiyakake cetakan kuwat sing bisa digawe ing baris perakitan otomatis.

Pasir pengecoran keramik sing disinter utamane digawe saka mineral sing ngemot Al2O3 lan SiO2 lan ditambahake karo bahan mineral liyane.Wedhi pengecoran bunder sing digawe kanthi proses bubuk, pelletizing, sintering lan grading.Struktur kristal utama yaiku Mullite lan Corundum, kanthi bentuk gandum sing dibunderaké, refractoriness dhuwur, stabilitas termokimia sing apik, ekspansi termal sing kurang, impact lan resistance abrasion, fitur fragmentasi sing kuwat.Nalika wedhi Keramik ditrapake ing proses wedhi ijo, bisa nambah wektu digunakake maneh wedhi mentahan, suda emisi wedhi sampah, apik casting ngasilaken.

Kaluwihan

● Super resistance suhu dhuwur lan breathability banget nggawe tingkat reclamation mechanical dhuwur saka wedhi, kurang emisi wedhi sampah.

● permeabilitas dhuwur.Permeabilitas pasir ijo sing dicampur karo pasir pengecoran keramik sing disinter luwih dhuwur tinimbang sing dicampur karo pasir kuarsa ing kondisi proses sing padha.

Bagéyan saka Distribusi ukuran partikel

Distribusi ukuran partikel bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

bolong

20 30 40 50 70 100 140 200 270 Pan AFS

μm

850 600 425 300 212 150 106 75 53 Pan  
kode 40/70   ≤5 20-30 40-50 15-25 ≤8 ≤1       43±3
70/40   ≤5 15-25 40-50 20-30 ≤10 ≤2       46±3
50/100     ≤5 25-35 35-50 15-25 ≤6 ≤1     50±3
100/50     ≤5 15-25 35-50 25-35 ≤10 ≤1     55±3
70/140       ≤5 25-35 35-50 8-15 ≤5 ≤1   65±4

Aplikasi

pasir-keramik-pasir-ijo-(3)
pasir-keramik-pasir-ijo-(4)
pasir-keramik-pasir-ijo-(5)
pasir-keramik-pasir-ijo-(6)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita