Babagan awake dhewe

kepala pabrik

Pameran Perusahaan

Shenghuo New Material Technology Co., Ltd. didegaké ing 2007 lan dumunung ing Jinan New District, Handan City, Provinsi Hebei.Nduweni area 150 hektar, ana rong jalur produksi domestik sing paling maju, kanthi kapasitas produksi taunan 200.000 ton, lan 36 ahli lan personel teknis saka macem-macem jinis, nyathet luwih saka 20% saka total perusahaan.

Kapasitas taunan
MT
Madeg ing
taun
Ngliputi wilayah
hektar
Personil Teknis
(ahli)

Apa We Do

SHXK minangka pimpinan paling gedhe lan produsen Pasir Keramik Sintered kanggo pengecoran ing China."Sintered keramik wedhi" ditrapake kanggo industri casting ijo.Iki minangka pengganti Pasir Keramik, Cerabeads, wedhi kromit, wedhi zirkon lan wedhi silika ing industri pengecoran, mbantu sampeyan nyuda biaya produksi.Prodhuk iki akeh ditrapake kanggo macem-macem wesi casting kalebu wesi tuang, baja tuang, aluminium tuang, tembaga tuang, lan baja tahan karat.Kapasitas taunan 200.000 MT, bisa njaga pasokan stabil.Tim R&D sing kuwat njaga posisi utama ing industri.Kaluwihan kompetitif utami kita yaiku: Produk berkualitas tinggi lan stabil.Pangiriman cepet.Rega sing kompetitif.Kontrol kualitas sing ketat.Dhukungan teknologi.Produksi sing disesuaikan.Tim profesional.Layanan dhukungan pelanggan pisanan.

pabrik (4)
babagan-img-1
pabrik (5)
pabrik (8)

Kehormatan Perusahaan

Perusahaan kasebut duwe 15 hak properti intelektual lan 11 paten penemuan nasional

zhuan-(1)
zhuan-(1)
zhuan-(1)
zhuan-(1)
zhuan-(6)
ISO 9001:2015
ISO 45001:2018
ISO 14001:2015
ISO 45001:2018

Perusahaan wis sukses lulus sertifikasi sistem ISO9001 lan ISO14001, nyadari kabeh proses inspeksi lan nelusuri lan kontrol kualitas saka bahan mentah kanggo produk rampung, lan entuk produksi ijo lan produksi ramah lingkungan.

Perusahaan High Tech

Jurusan R&D Teknologi Teknik

Industri cilik lan menengah berbasis ilmu pengetahuan lan teknologi ing Provinsi Hebei

Lembaga R&D ing Provinsi Hebei

Kontrol Kualitas lan Inovasi Teknologi

Mungguh lulus standar ISO9001 lan ISO14001, perusahaan ngontrol tes-tracing saka bahan mentah kanggo produk final kanggo éling produksi ijo lan Manufaktur ramah lingkungan.Sistem data amba diadegaké kanggo njlèntrèhaké syarat pelanggan babagan kualitas lan sapiturute ing file supaya bisa dilacak kanggo layanan sing luwih disesuaikan.
Shenghuo New Materials kerjo bareng karo College of New Materials Science and Engineering kondhang saka Universitas Hebei, terus-terusan inovasi lan ngembangaken, lan setya terus ngembangaken lapangan aplikasi dhuwur-mburi wedhi pengecoran.

Klien kita

b24b1b7c
mitra-(3)
mitra-(2)
mitra-(12)
mitra-(6)
mitra-(10)
mitra-(4)
mitra-(9)
mitra-(13)
mitra-(7)
mitra-(1)
mitra-(11)
mitra-(8)
mitra-(14)
mitra