• iso9001
  • iso 14001

Teknologi Material Anyar Shenghuo

Komitmen kanggo terus-terusan ngembangaken lapangan aplikasi dhuwur-mburi wedhi pengecoran.

company_intr_img11

Babagan awake dhewe

SHXK minangka pimpinan paling gedhe lan produsen Pasir Keramik Sintered kanggo pengecoran ing China."Sintered keramik wedhi" ditrapake kanggo industri casting ijo.Iki minangka pengganti Pasir Keramik, Cerabeads, wedhi kromit, wedhi zirkon lan wedhi silika ing industri pengecoran, mbantu sampeyan nyuda biaya produksi.Prodhuk iki digunakake digunakake kanggo macem-macem wesi casting kalebu wesi cast, cast steel, cast aluminium, cast tembaga, lan stainless steel.

Produk Kita

Sifat Pasir

Sifat pasir keramik

Sifat pasir keramik

Wedhi pengecoran keramik, uga dijenengi minangka ceramsite, cerabeads, minangka pengecoran wedhi bal buatan sing apik.Dibandhingake karo wedhi Silika, nduweni refractoriness dhuwur, expansion termal sethitik, koefisien sudut apik, flowability banget, resistance dhuwur kanggo nyandhang, tingkat reclamation dhuwur, bisa nyuda tambahan resin lan jumlah lapisan, nambah castings ngasilaken.Kaist Keramik pengecoran wedhi wis Highly biaya-efektif ing wedhi ngecor foundry.Ceramic wedhi ing mikroskop elektron scan.

Perbandingan karo pasir casting liyane

Perbandingan karo pasir casting liyane

Wedhi Keramik Fused (ireng), Cerabeads, Kaist Sintered Keramik wedhi, lan wedhi keramik sintered liyane kabeh bahan refraktori aluminosilicate.Dibandhingake karo pasir calcined (pasir silika), nduweni kaluwihan saka refractoriness dhuwur, expansion termal kurang, koefisien sudut cilik, lan permeabilitas online apik.

Aplikasi

mitra

  • b24b1b7c
  • mitra-(12)
  • mitra-(4)
  • mitra-(7)
  • mitra-(8)
  • mitra-(10)
  • mitra-(6)
  • mitra-(3)
  • mitra
  • mitra-(11)
Nakoni, nyelidiki

Mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Enquiry Saiki